Domein Bokrijk
Adres: Bokrijklaan 1, 3600 Genk
Website: bokrijk.be/nl/vakmanschap
Het brouwen op grote volwaardige installaties gebeurde deels in het openluchtmuseum van Bokrijk, waar Stefaan en Rafael samen al drie demonstraties brouwen verzorgden voor de bezoekers van het domein. Het kunnen brouwen voor een divers, uitgebreid en geïnteresseerd publiek was een unieke ervaring.
Stevoort Dorpsmolen
De dag voor het brouwen werd het graan gemalen in een oude, volledig functionerende watermolen in Stevoort.
Hop oogsten
Een buitengewone kans bij Domein Bokrijk was om een ​​deel van het hopveld met de hand te kunnen oogsten en het te kunnen gebruiken om bier te brouwen. Je krijgt echt waardering voor alle arbeid van het brouwproces.
Bokrijk
Brouwdagen
Een typische brouwdag:

06:00 opstook ketel
10:30 mout & water = maishen
13:00 koffiltratie met stuikmanden
15:00 koken & hoppen
17:00 einde kook: oppompen naar koelschip.

De brouwdagen in Bokrijk zijn telkens open voor het publiek. De volgende brouwdagen vinden plaats op: